Pages

my gila2 partner

jawab lah siape yang tahu....



Toluna.com - Get free polls, widgets, opinions and earn points!

Monday, 2 May 2011

aku tarik gak tudung ko nanti!

memang,, memang rase macam nak tarik je tudung tu., biar terdedah rambut terus,, tak yah nak tutup2 aurat,, suke kan dedah2 ni,, tak yah lah nak cover2 ngan tudung tu sekadar ikutan sahaje, trend kate orang,,,,
-msg ni sebenarnye ikut hati nak cakap kat popuan2 yang pakai tudung tapi dalam keadaan 'berbogel', terutamanya berlengan pendek....
Mesti korang kate 'alah biase lah tuuuu,,,,' a ah, mmg dah beribu org wat camni,, tak kesian ke??


annoying sangat,, bukan ape, rase sia2 je dan kesian kat die, tudung dah pakai dah, but yang lain tak pulak tutup. aku bukan nak ajar agama, cuma nak bagi saranan, kalau nak pakai, pakai lah secara menyeluruh tudung bukan bersamaan dgn mnjaga aurat, ianya sebahagian je,,, ngehehehe,,, ade lagi yang aku rase cam nak tarik je tudung tu biar die free hair,, same je,,,,, tudung tu fesyen je kot bagi dorang....... bukan atas dasar agama,,, mehmehmeh!!

Akak ade menang anugerah oscar ke kak,, chanteekkkkkkk!!!! diva kan,


Tu diaaaaaa... ketat sendat likat, ehhh.... ngahahaaa!!

Ini fesyen yang popular kan. aku tak kesah pun ape yang depa nak pakai, cuma kesian je,, nape nk kene ade skirt? wow, barat mmg dari dulu sampai skang sedang menjajah kite,,, ngahahahaha!

nape makcik pki camni....-haiya saiya mau pakai ini tudung sbb maw tutp rambut!, chemotherapy!

Ratu veet muslimah!

Haa bagus, marah pulak kalo ade yang skodeng? bodo ke bodoh?

Bagi aku lawa je,, but ade leggings tu je out,, com'on girl, u noe better!

yaaa, i'm diva n queen!

Google map jap.. sungai mane ni??

Takda kene mengena ehhh,,,,,, hebat la die ni, cam kuda!

Korang mesti tak nak pakai camni kan, bukan ape korang nak pakai but panas kan malaysia ni... tolonglah!! 'tangan di depan mata ke atas!!!' chitchichit!

Lagi sorang akak hot. kak, nah ambek dwet ni beli handding (leggings tuk tangan??muhemuhemuhe. .)

Memang aku nak berlari pecut kat die dan sentap tudung merah tu..

Rasenye semuanye da taw kot,, tapi rasenye banyak skang ni kesamaan la.. hurmm

Same cam pic sebelum ni, jahiliah 1/2,,,,, quarter ade tak?

Yang tak pakai tudung lengan panjang?? tahniah akak yg chubby ni,,, gOoOodd~~~ JOB!!

itu saje gamba2 nye,,, sebenarnye pompuan ni cantik, cume dorang kebanyakannya perasan canti sehingga watkan dorang bertindak seperti ini,,, bahaya menjadikan pemakaian tudung tu sekadar atas dasar fesyen. Aku bukan nak bagi nasihat, cuma pandangan saje,,, hehehehe,, i fail la bab2 nasihat menasihati ni.,... ngeh2!!! cube pakai cam akak kite ni...




HANA TAJIMA,,, luv u damn much,,, nak picit2 pipi,, ngahahahaha,, tomey2!!!,,, lalalala~ bunny rabbit,,, suke! suke!! suke lagu tu,,,,  -korang tengok kak hana ni,,, padahal ade sdikit kebaratan,, ahhh peduli ape aku,,,, hahahaha(hipokrit tol!!),, LAWA KAN??? KAN?? tak yah dedah mane2 pun,,,,,




sebenarnye bagi aku orang bertudung yang lawa tu lagi 1000x lawa dengan org lawa tak pakai tudung,,, jgn confuse!! ngepngepngep!!!

3 comments: