Pages

my gila2 partner

jawab lah siape yang tahu....



Toluna.com - Get free polls, widgets, opinions and earn points!

Tuesday, 3 May 2011

WOW,, orang yang huduh pun dah boleh jadi MODEL!

tadaaa~ pasni tak perlu risau dah,, kalu ade yang rase diri die huduh tu boleh lah daftar. . .(yeayea,, aku boleh,, aku nak jadi model~).. betul ni tak tipu... Korang ingat model tu nak kene yang lelawo jeke?? yang chantek2 je?? yang tinggi2 cam aku ni?(tetibe jadi tinggi) ... tak perlu dah nak risau..
Memperkenalkan Syarikat Ugly New York!!!-->


http://www.ugly.org/

Misi dorang : mencari seseorang yang same sekali tidak cantik!! tak kisah la pendek,tinggi,gemok, kurus. dan watsoever yg bleh dikaitkan ngan kehodohan...
diorang ni masih lagi mencari2 bakat baru untuk dilatih supaye boleh belakon dalam iklan2 or rancangan TV (bergegas aku nk jadi. . . . ngahahahaha!)
info lebih kat MODEL HUDUH
dan korang boleh isi form kat JANGAN TEKAN!! KITE SEMUA CHANTEKK N NSEMMM!!

haha,, ade gak bende camni kan,,, aku bukan main la ingat bende ni tipu je,, betul ade hupenyeeee... lawak tol,, zaman skang ni smuenye dah pelik,, macam2 adaaaaa~ (astro)....
ape2 pun.
Confucius once said, “Everyone has beauty, but not everyone sees it.”.... kita semua cantik,, tuhan dah jadikan manusia tu sebaik baik ciptaan,, so WAKE UP!! bangge ngan diri kita dengan ape yang kita ade,, ade lebih banyak orang yang tak bertuah,,,,,,
SEkian sahaja dari aku,,, ngahahahahaa!



4 comments:

  1. lol.. funny.. they are outstanding!

    ReplyDelete
  2. ada jer.. tpi, saya tetap rasa setiap org itu cantik.. tak cantik dgn rupa paras, cantik dgn akhlak..

    ReplyDelete